Megdöbbentette a világot Matthew Perry hirtelen halála. Az első információk szerint fulladás okozta, de a rendőrség még vizsgálja az esetet. A színész élete tragikus volt, hiszen miközben a Jóbarátokkal egyre nagyobb sikereket ért el, a magánélete közel sem volt ennyire tökéletes. 

Matthew Perry erre vágyott a legjobban 

Tavaly jelent meg a színész önéletrajza, a könyvben szintén mesélt élete legsötétebb időszakáról, és a függőségeiről. Elárulta, hogy a Jóbarátok forgatása alatt erősen függő volt, előfordult, hogy egy nap 50 fájdalomcsillapítót vett be, és ivott is, ezért nem is igazán emlékszik erre az időszakra. 

Sok magasság és mélység volt az életében, de a barátai és a családja megpróbálták támogatni. A halála után egy közeli barátja nyilatkozott a Daily Mailnek, és elárulta, hogy Matthew Perry mire vágyott leginkább az életében

Matthew mindig is arról álmodott, hogy családja legyen. Feleséget akart, és pár gyereket. És azt mondta, azt sem bánná, ha feleségül venne egy nő, akinek már vannak gyerekei.

A színésznek az elmúlt évtizedekben sok kapcsolata volt, de mindegyik zátonyra futott. A barátok szerint ez is megviselte, sokszor azt érezte, hogy sosem találja meg a szerelmet, pedig vágyott egy társra. 

Matthew több tucat nővel járt. De végül mindig úgy érezte, csak a pénze és a hírneve érdekli őket.

Vágyott tehát a szerelemre, és példaként mindig az édesanyja és a nevelőapja kapcsolatát hozta fel. Matthew Perry nagyszerű kapcsolatot ápolt a nevelőapjával, az információk szerint gyakran emlegette a házasságukat, mivel úgy látta, hogy köztük őszinte szerelem van. 


Via