Sok filmben, sorozatban feltűnt az évek során Matthew Perry, de kétségtelen, hogy a Jóbarátokban nyújtott alakítása felejthetetlen. Számos rajongónak ő volt a kedvenc karaktere, így összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatait. 

Matthew Perry sok emlékezetes pillanatot okozott 

Talán csak a legnagyobb rajongók tudják, hogy a Matthew Perry által megformált Chandler eredetileg csak egy mellékszereplő lett volna. Időnként feltűnt volna, végül az alkotók úgy döntötted, hogy főszereplő lesz. Egyébként nem csupán Chandlernek volt szarkasztikus humora, mivel Matthew Perry többször is javasolt poénokat az íróknak, melyek bekerültek a sorozatba. A színész Chandlerként sok vicces pillanatot okozott, nehéz lenne az összeset összegyűjteni, most kiemeltünk párat. 

Chandler fürdőt vesz

A 8. évad 13. részében Monica bevezeti Chandlert az illóolajos fürdők világába. Chandler végül annyira jól érzi magát a kádban, hogy legszívesebben ott lazít. Az epizód végén azonban mindenkit megjelenik a fürdőben, hogy elújságolhassák éppen mi történik az életükben.  

Chandler Jemenbe költözik 

A 4. évad 15. epizódjában Chandler szeretné megszakítani a kapcsolatot Janice-szel, de csak úgy tudja visszautasítani, hogy azt hazudja neki, Jemenbe költözik. Janice persze segíteni akar neki csomagolni, aztán kiviszi a repülőtérre is. Chandler ekkor azt hiszi most már hazamehet, de Janice szeretné látni, ahogyan felszáll a repülője. Az egyébként sosem derült ki, hogy Chandler tényleg elutazott-e Jemenbe. 

Nem tud sírni 

A 6. évad 14. részében mindenki Chandlert próbálja megríkatni, hiszen ő semmin sem sír. Nem hatják meg a szomorú filmek, sem az aranyos kisállatok. Több dologgal is próbálkoznak, végül az epizód végén Ross vallomásán érzékenyül el. 

A medúza

A 4. évad 1. részében a barátok még mindig a tengerparton vannak, Monicát pedig megcsípi egy medúza, Chandler pedig kénytelen lepisilni, hogy enyhítse a fájdalmát. A titok azonban nyomasztja a barátokat, így pár órával később túldramatizálva mesélik el a többieknek a történteket. 

Chandler foglalkozása

A Jóbarátok egyik legfontosabb kérdése, hogy valójában mit is dolgozik Chandler. Még a barátai sem tudták, ez bizonyítja Az embriók című rész, amiben a fiúk és a lányok megmérkőznek egymással. Rachel és Monica azt a kérdést kapják, hogy mi Chandler munkája, a választ sajnos nem tudják, így elveszítik a lakást. 

Az esküvői fotók 

A 8. évad 2. részében, Chandler és Monica esküvője után kiderül, hogy hiányoznak az eldobható fényképezőképek. Chandler feladata lett volna őket összegyűjteni, de nem tudja, hová tette őket. Ezért ő és Ross beszöknek egy esküvőre, és csinálnak pár fotót, hátha elhiszi Monica, hogy a saját esküvőjén készültek.