Az internet nem felejt, éppen ezért lehetséges, hogy újra előkerült egy Jennifer Anistonnal készült 2004-es interjú, ahol könnyek között beszél Matthew Perryről. 

Könnyek között 

A színésznőt az ABC műsorában kérdezték arról, mennyit tudtak arról, hogy Perry függőséggel küzd, Jennifer pedig felfedte, a rajongók valószníűleg tisztában sem voltak azzal, mi történik a színfalak mögött. 

Küzdött 

– utalt Matthew függősséggel vívott harcára, majd hozzátette: 

Nem voltunk felkészülve arra, hogy megbirkozzunk vele. Soha senki nem foglakozott azzal a gondolattal, hogy elveszíthetjük. 

– mondta Jennifer. Mint ismert Matthew Perry hosszú éveken át alkohol, valamint drogproblémákkal küzdött, korábban pedig azt is bevallotta, a Jóbarátok forgatásának egy részére egyáltalán nem is emlékszik. A színész most már jó ideje tiszta volt, éppen ezért sokkolt mindenkit a váratlan halála. 

Itt az interjú: 

Összeomlottak 

A Jóbarátok sztárjai a tragédiát követően napokig meg sem tudtak szólalni nyilvánosan, végül egy közös közleményt adtak ki, melyben azt írták: 

Mindannyiunkat annyira lesújtott Matthew elvesztése. Sokkal többek voltunk, mint szereplőtársak. Család vagyunk. Annyira sok mondanivalónk van, de most szánunk egy percet arra, hogy gyászoljunk, és feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, amikor már képesek leszünk rá. Most a gondolataink, a szeretetünk Matty családjával, barátaival vannak, és mindenkivel a világon, aki szerette őt. 

Gyászol a világ

Matthew Perryt egy egész világ gyászolja, New Yorkban gyakorlatilag zarándokhellyé vált a ház, ahol a sorozat kültéri jeleneteit forgatták, a színésztől pedig rengetegen búcsúznak a közösségi médián keresztül. Halála miatt koncertek szakadtak félbe, az előadók ugyanis a Jóbarátok ikonikus főcímalával emlékeztek meg a tragikus körülmények között elhunyt sztárról. 

(via