Hónapokkal ezelőtt jelent meg utoljára nyilvánosan Jennifer Lawrence. Az Oscar-díjas színésznő most Párizsba utazott, ahol a Dior divatbemutatóját nézte meg. Ám a bemutató előtt készült róla pár felvétel, ami meglepte a rajongókat. 

Jennifer Lawrence arca meglepte a rajongókat 

A Dior divatbemutatója valóságos sztárparádé, hiszen a márka nagykövetei közé tartozik többek között Anya Taylor-Joy és Jennifer Lawrence is. Utóbbi mindig felhívja valahogyan magára a figyelmet, legtöbbször az elegáns szettjeit szokták kiemelni a magazinok, de most az arcával sikerült feltűnést keltenie

jennifer-lawrence-2023
Marc Piasecki / Getty Images

A színésznő új kinézete meglepte a rajongókat, mivel a legfrissebb fotókon, videókon teljesen másként fest, mint korábban. Az arca kisimult, a vonásai megváltoztak, sokak szerint biztos, hogy többféle plasztikai beavatkozáson esett át az elmúlt időszakban. Bár pontosan nem tudni, hogy miért változtak meg a vonásai, az tény, hogy valami miatt más lett a kinézete. 

A netezőket nem hagyta nyugodni a dolog, sokan leírták, hogy Jennifer borzalmas dolgot művel magával. 

Az egész arca szinte felrobban a töltőanyagoktól és a botoxtól...

– írta egy netező az X felületén. 

Természetesen az ő döntésük, de nagyon szomorú, hogy ezek a nők azt hiszik, plasztikai műtétre van szükségük ahhoz, hogy fiatalok/szépek maradjanak!

– szomorkodott egy másik rajongó. 

Az arca egyszerűen duzzadtnak tűnik. Nem hiszem, hogy ez sebészeti vagy injekciós eljárás miatt lenne

– védte meg egy netező. 

A színésznő nem szólalt meg az ügyben, de az tény, hogy az arca megváltozását nem csupán a plasztika okozhatta. Számos dolog állhat a háttérben. 

Sok bántó kommentet kapott 

Nem ez az első alkalom, hogy Jennifer Lawrence arcáról beszélnek. Tavaly az egyik Insta-oldalon megjelent egy kép, amivel részletesen összehasonlították, hogy milyen plasztikai beavatkozásokon esett át a színésznő az elmúlt években. 

A színésznőt a karrierje elején sok kritika érte, volt olyan rendező, aki fogyásra kényszerítette. Jennifer ezekről csak évekkel később mert beszélni, akkor árulta el, hogy a teste és a testsúlya miatt több alkalommal is megszégyenítették. 


Via