Tarol a neten Jennifer Lawrence legújabb filmje, ami a színésznő meztelen jelenete miatt pörög. Jennifer szó szerint minden megmutatott, a fanok pedig alig akarták elhinni, hogy tényleg őt látják.

Jennifer Lawrence meztelen jelenetén pörög mindenki 

Nyáron volt a Barátnőt felveszünk című vígjátéknak a premierje. A film egyik főszereplője Jennifer Lawrence, aki kivételesen egy meztelen jelenetet is bevállalt. A mozi nem is olyan rég elérhetővé vált a Netflix felületén, de jelenleg még csak az Amerikában élő felhasználók láthatják. 

A Netflix frissítése miatt megint előkerült Jennifer Lawrence meztelen jelenete, hiszen szó szerint minden megmutatott a filmben. Egy parton játszódik az említett rész, és semmit sem viselt. A fotókat itt nézheted meg

Jennifer Lawrence meztelenül van a Barátnőt felveszünkben? Mi a franc

– posztolta az egyik felhasználó az X-re. 

A jelenet nagy meglepetés volt, hiszen Jennifer még verekszik is meztelenül, így érthető, hogy sokan megdöbbentek. Ennek ellenére nem titkolták a dolgot, még a színésznő is beszélt róla. 

Az életemben és a csapatomban mindenki helyesen cselekszik, és azt mondja: „Biztos? Biztos vagy benne? Biztos?” Egy pillanatig sem gondolkodtam. Vicces volt számomra

– mesélte nyáron a Variety magazinnak. 

A rajongók ennek ellenére nem értik, hogy miért vállalta el a meztelen jelenetet, hiszen sokak szerint inkább kínos volt az egész a verekedés miatt. Jennifer Oscar-díjas színésznő, így a legtöbbek szerint erre a filmre nem volt szüksége. A mozi egyébként vegyes kritikákat kapott, sokak szerint unalmas a cselekménye, a humora pedig nagyon nyers. 


Via