Jennifer Lopez és Ben Affleck 20 évet vártak arra, hogy újra egymásra találjanak és hivatalosan is összekössék az életüket, így nem csoda, hogy az énekesnő tökéletesen akart festeni a nagy napon. 

Az 52 éves JLO két különböző ruhát viselt az esküvőjén: az egyik egy fehér, csipkés hosszú ujjú  darab volt,  szívecskés nyakkivágással, fűzős míderrel valamint egy hozzá illő, csipkével szegélyezett fátyollal a Zuhair Murad menyasszonyi kollekciójából.

Az  énekesnő  másik választása egy egyszerű, ujjatlan és steppelt ruhakölteményre esett, a vintage darab állítása szerint egy régi filmben volt látható.

JLo és Affleck 2001-ben találkoztak először a Gengszter románc című filmjük forgatásán, így az énekesnő a régi Hollywood ihlette menyasszonyi ruhánál nem is választhatott volna jobbat az esküvőjére

Ben Affleck már korábban is megkérte Jennifer Lopez kezét 

A színész 2002-ben jegyezte el kedvesét, és akkor egy 6,10 karátos, rózsaszín Harry Winston gyémánttal tette fel a nagy kérdést, melynek becsült értéke 2,5 millió dollár.

Bár a kapcsolatuknak akkor befellegzett és végül nem léptek oltár elé, Afflecknek másodszorra sikerült túlszárnyalnia saját magát is:  idén áprilisban egy 8,5 karátos zöld gyémánttal ajándékozta meg kedvesét, amit egy trapéz alakú, fehér gyémántpár szegélyezett. Mike Fried értékbecslő a Page Sixnek elmondta: az ékszer értéke jóval 5 millió dollár felett lehet. 

Via