Karácsony után a tengerparton piheni ki az évet Jennifer Lopez. Az énekesnőről készült pár lesifotó is, így mindenki megcsodálhatta az alakját bikiniben! 

Jennifer Lopez bikinis fotóit imádják a rajongók

Az 54 éves énekesnő idén is többször megmutatta, hogy milyen jó formában van. J.Lo rengeteget edz, és többnyire odafigyel arra, hogy mit eszik. Erről korábban egy interjúban mesélt. Ettől függetlenül szereti a gyorskaját, nem is olyan régén például egy gyorsétterem előtt fotózták le. 

Jennifer jelenleg St. Barts szigetén nyaral, a trópusi környezetben piheni ki fáradalmakat. A celebről készült pár lesifotó is, a képen fehér bikinit, kalapot visel, miközben hanyagul a derekára csavart egy törölközőt. Bár J.Lo fotói teljesen átlagosak, a rajongók figyelmét mégis felkeltették. 

A celeb hasa nagyon izmos a képeken, ami tényleg lenyűgözte a rajongókat. Jennifer továbbra is nagyon sok edz, legalábbis erről árulkodnak a legújabb fotói. Azt nem tudni, hogy J.Lo meddig marad a szigeten, de az biztos, hogy 2024 izgalmasan kezdődik a számára, hiszen februárban megjelenik az új lemeze!


Via