Alaposan beleálltak a rajongók, nagyon durva vádakat kapott Jennifer Lopez. Az énekesnő mindig is híres volt arról, hogy ragyogóan és divatosan néz ki, ráadásul a korát is rendre meghazudtolja fiatalos megjelenésével és hibátlan arcbőrével. A rajongók most viszont csúnyán kikezdték, többen állítják, JLo túltolta a botoxot. 

Betámadták 

Az 53 éves énekesnőt a szépségápolási márkájának promotálásához töltött fel egy videót az Instagramra, amely alatt számos komment szerepelt, ám az egyikben azzal vádolták az énekesnőt, hogy botoxoltatta az arcát. JLo ezen a ponton úgy döntött, nem tartja magában a gondolatait, és reagált a hozzászólásra. 

Már milliószor elmondta, hogy ez a valódi arcom. Soha nem botoxoltattam. Jobb lenne, ha mások földbe döngölése helyett, inkább te is a pozitív dolgokra törekednél, valamint a többieket is erre biztatnád 

– írta röviden Jen, aki kirobbanó formában van. Mindezt pedig annak köszönheti, hogy egészségesen táplálkozik. Az étrendje kiváló minőségű fehérjékből, és tápanyagdús, friss bioélemiszerekből áll. 

Kirobbanó formában van 

A show.news szerint mindössze 1400 kalóriát fogyaszt naponta, a reggeleket pedig egy 90 kalóriás csokis shake-el kezni, amit quinoa tejből és vízből készítenek. Mivel Jennifer elképesztően fegyelmezett az étrendjét illetően, illetve az edzést sem hanyagolja el, ezért lehetséges az, hogy 53 évesen is ennyire fantasztikusan néz ki. 

Pár napja fehérneműre vetkőzött 

Jennifer egyébként egyáltalán nem szégyenlős, bátran mutatja meg tökéletes testét. Pár nappal ezelőtt is  jó pár szexi fotóval örvendeztette meg a rajongókat, hiszen fehérneműben pózolt a kamerának, továbbá bejelentette, ő lesz az olasz Intimissimi 2023-as tavaszi és nyári kampányának arca, és globális nagykövete. 

(via)