Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer egy olyan mesebeli szerelemben éljenek, mint Jennifer Lopez és Ben Affleck. Sokan viszont nem, és ennek hangot is adnak. 

Jennifer Lopez rosszul döntött?

Most a TikTok egyik felhasználója gondolta úgy, hogy megosztja gondolatait a Ben nevű férfiakról, és egyben figyelmezteti Jennifer Lopezt arra, hogy ideje lenne elválnia örök szerelmétől, Ben Affleck-től.

Egy nő azért fakadt ki a TikTokon, mert szerinte nincs nagyobb red flag annál, mint amikor valakit Ben-nek hívnak. Szerinte velük randizni egy igazi rémálom, és azoktól a pasiktól semmit nem várhatunk, akiket így neveztek el. A véleményével pedig egyáltalán nincs egyedül, több nő is ugyanerről számolt be. 

A TikTokon összegyűlt nők szerint a Ben nevű pasikkal való randizás egy életszakasz, amiből egyszerűen ki kell nőni. Azt pedig egyáltalán nem értik, hogy Jennifer Lopeznek ez hogy nem sikerült még. Abban ugyanis biztosak, hogy Ben Affleck-kel sem lehet jó vége a történetnek. 

Özönlenek a videók a témában

A jelenség már külön nevet és hashtaget is kapott, a #TheBenStage-re keresve sok videót láthatunk, amelyek erről szólnak. A témaindító videót ma már több, mint 13 millióan látták, és 70 ezer komment is érkezett a felvételhez. 

A TheBenStage szerintük egy párkapcsolati szerencsétlenség, amikor a kapcsolat egyszerűen elhagyja a sínt, amelyen eddig haladt, és kisiklik. A vezető pedig nem más, mint a férfi, ezekben az esetekBen Ben. 

A TikTokon számtalan beszámolót láthatunk, és mindegyikben közös egy dolog: a randipartnert vagy az ex-pasit Ben-nek hívták. A témában már egy párkapcsolati szakértő is megszólalt, ám ő nem támasztotta alá a lányok igazát, sőt, szerinte kifejezetten káros, hogy ennyire hinni akarnak egy vélt igazságban egyetlen rossz tapasztalatuk miatt. 

via