Kevin, a 42 éves skóciai egyedülálló apa, aki egyre népszerűbb a TikTokon azt mondja, hogy nem hajlandó csúnya nőkkel randevúzni – annak ellenére, hogy tudja, hogy ő nem Brad Pitt.

Nyers, kíméletlen véleményvezér a TikTokon

A mindennapokban gépészként dolgozó férfi általában a kutyájáról, Blade-ről töltött fel videókat, ám mostanában inkább vele lett tele a FY page, nem pedig a cuki kiskedvenccel. 

Kevin ugyanis mostanában úgy érezte, hogy hangot kell adnia a véleményének, ha már a TikTokon megteheti, és egy az egyben kimondja ami a lelkét nyomja: hogy ő maga ugyan véleménye szerint nem annyira sármos férfi, de nem hajlandó csúnya nőkkel randizni, mert úgy érzi, ennél többet érdemel.

Nem vagyok egy Brad Pitt, higgyétek el, hogy tisztában vagyok vele. De szerintem vannak még olyan csinos és értelmes nők, akiket rá tudok venni arra, hogy velem kezdjenek. Azért van vonzerőm. Nem szeretem a csúnya nőket, na

—mesélte egy új videójában a férfi, aki ezzel egy csapásra a platform egyik legnagyobb sztárja lett. 

@boerboelblade2 #storytime #catfished #onlinedating #icks #womensex #storytimes #viralvideos #fypシ #karensgoingwild #viral #comedy #tinder #funny ♬ original sound - boerboelblade2

Ilyen álmai nője

Múlt héten részletesen is kifejtette, hogy nem csípi, ha egy nőnek nem szépek és formásak a mellei, akin pedig plusz kilók vannak, az távolról kerülje el, ugyanis nem esetei. 

Olyan nőt akarok, aki olyan mint egy igazi gyémánt. Egyébként meglepő, de volt már pár olyan, aki nem volt éppen vékony. Na nem hízott el nagyon, de husisabb volt. Mégis, tök jól nézett ki. Meggyőzött, hogy szépek a mellei, szóval igen. Ha egyébként szép az arcod és a melleid, akkor a plusz kilók ellenére is lehet, hogy adok neked egy esélyt. 

Azt is hozzátette, hogy amennyiben azt látja, hogy egy nő még szebb lehetne fogyással, akkor mindenképpen javasolja, hogy tegyenek így. 

Az izgató ananász

Később a szexuális szokásairól mesélt, és véleménye szerint akkor a legszexibb egy nő, ha laza kontyban hordja a haját, ugyanis szex közben egy beindídtja, és külön imádja, hogy egy ananászra emlékeztetik a nők. (what?)

A kommentelők természetesen azonnal ellepték az oldalát, és csípős megjegyzéseket hagytak a videói alatt. 

Húha, ez semmi más, csak nőgyűlölet. Hát haver...

Persze volt olyan is, aki egyetértett vele, és támogatásáról biztosította:

Ezért vagy egyedi és megismételhetetlen!

via