A brazil médiaszemélyiség, Jessica Alves azzal vált híressé, hogy mostanra nagyjából 100 plasztikai műtéten van túl. Legutoljára a mellét műtötték meg, az eredményt pedig meg is mutatta. 

Jessica Alves egyre elégedettebb a külsejével 

A híresség a karrierjét még Ken babaként kezdte, mivel éveken keresztül azzal került be az újságokba, hogy egyre jobban hasonlított a játékbabára. Már akkoriban is gyakran végeztetett magán különféle plasztikai műtéteket, majd 2020-ban transzneműként coming outolt. Azután még többször feküdt kés alá, egészen addig, amíg el nem érte a kívánt hatást. A 39 éves Jessica most nagyjából 100 műtétnél jár, és 1 millió fontot költött el ezekre. 


Újabb műtéten van túl

Jessica már sokszor kés alá feküdt, többször műtötték az orrát, legutóbb pedig a melleit, már harmadjára. 2220 köbcentis implantátumokat raktak be neki. A sikeres beavatkozás eredményét a közösségi médiában is megmutatta, most pedig először lépett a fotósok elé. Zöld ruhát viselt, mély kivágással, ami kihangsúlyozta a dekoltázsát. Láthatóan nagyon büszke az új melleire, mivel boldogan pózolt a felvételekhez. A képeket itt nézheted meg

Befektetés a boldogságba

A médiaszemélyiség korábban elárulta, hogy cseppet sem sajnálja a pénzt, amit az elmúlt években elköltött a külsejére. 

Szeretek nő lenni, és büszke vagyok rá. Korábban a gondolataimban hosszú hajam és telt alkatom volt, ma pedig álmaim nője vagyok. És ez olyan nagyszerű érzés, hogy elégedett vagyok a külsőmmel.

Jessica nem izgatja magát a kommentelők miatt, tudja, hogy a testét sok kritika éri, ezeket igyekszik kizárni. Végre úgy néz ki, ahogyan mindig is akart. 

Szabad társadalomban élünk, szabadon lehetünk azok, akik és ahogyan lenni akarunk. 

A legutóbbi interjújában azt is elárulta, még nem teljes az élete, mivel társra vágyik. Egyre nehezebben viseli az egyedül töltött estéket, amíg meg nem találja az igazit, addig a barátaival szervez programokat. Néha elszomorítja, hogy a legtöbb férfi nem veszi őt komolyan, és csak játszadozni szeretnének vele, ugyanakkor nem adta fel a keresést. 


(via)