Jessica Alves rengetegen műtétet megcsináltatott már, de van egy következő, ami ugyan egyelőre nem lehetséges még, de a hírek szerint hamarosan az lesz.

Kihordhatná vér szerinti gyermekét

Jessica Alvesról azt kell tudni, hogy 39 éves és brazil származású. Elsősorban Nagy-Britanniában lett híres annak kapcsán, hogy plasztikbabává műtette magát: élő Ken babaként többek között a Celebrity Big Brother című realityben is szerepelt 2018-ban. 2020-ban comingoutolt transzneműként, azóta élő Barbie babaként folytatja médiakarrierjét.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Legfrissebb nyilatkozatát a Daily Mail adja közre: Jessica Alves arról beszélt, hogy gyereket szeretne szülni. Ez ugye a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehetséges, hiszen a modell-médiaszemélyiség méh nélkül született, de úgy tűnik, egy operációval néhány éven belül ezt is meg lehet majd oldani.

Már jelenleg is kísérleteznek ugyanis méhtranszplantációval az orvosok, igaz, egyelőre csak olyan esetekben próbálták még ki a méhátültetést, ahol a donortól a szervet egy olyan személy kapja, aki maga is méhhel született. A tudósok azonban állítják, hogy nem sokat kéne módosítani a már létező, csak még kísérleti fázisban lévő eljáráson ahhoz, hogy XY-kromoszómás testbe is át lehessen ültetni egy donortól származó méhet.

Jessica Alves szeretne lenni az első

Jessica Alves jelenleg mintha egy nehéz időszakon menne keresztül, mindenesetre azt mondja, amit elérhetővé válik számára a méhtranszplantáció, ő nyomban szeretne egyet.

Minden műtétet elvégeztettem, hogy a lehető legközelebb legyek a biológiai nőkhöz. De nem lehet gyermekem, ami nagyon frusztráló. Az agyam teljesen nőnemű. Néha a magas hormonszint miatt folyamatosan úgy érzem magam, mintha terhes lennék

– mondja magáról a médiaszemélyiség, aki eddig több, mint 70 beavatkozást végeztetett el magán, összesen körülbelül 800 ezer font, azaz kb. 350 millió forint értékben.

A nemátalakító műtét során lefagyasztottak a spermájából, amit adott esetben fel lehet használni lombikban egy petesejt megtermékenyítésére, és így elméletben nem kizárt, hogy egy méhtranszplantáció után Jessica Alves valóban a saját gyermekét hordja ki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

De hogy ne Jessica Alves legyen az egyetlen transznemű nő, akiről a héten olvasol, kattints ide, mert Kim Petras történelmet írt tegnapelőtt a Grammy-gálán!

Via