Justin Bieber is kilátogatott a Coachella Fesztiválra feleségével, Hailey Bieberrel, ám nagyon úgy tűnik, hogy a popsztár egyáltalán nem volt bulizós állapotbal.

Justin Bieber borzasztóan levert volt

A 29 éves popsztár nem nézett túl jól ki, felhúzott kapucnival állt a Coachella közönségében, összegörnyedve. Felesége, Hailey simogatta a hátát, nagyon úgy tűnt, mintha valami miatt vigasztalta volna. 

A rajongók máris aggódnak Justin Bieberért, és a Twitteren több ezren kifejezték ezt.

Egyáltalán nem akar ott lenni... Látszik, hogy rosszul érzi magát, mert nem szeretne ott lenni. 

Mostanában annyira levertnek és energiaszegénynek tűnik. Remélem jól van. 

Megjelent az ellenoldal is

Persze vannak, akik nem kezdenek mély elemzésbe, és ennél sokkal vidámabbnak és bíztatóbbnak látják a helyzetet: 

Higgadjatok már le, és hagyjátok abba a kombinálást! Egy fesztiválon van. Pedig ő szinte minden éjszaka szórakoztat, nem gondoltok bele, hogy lehet, hogy fáradt? A felesége pedig támogatja, és egy kis hátsimivel kedveskedett neki. Valószínűleg nem lenne ott, ha nem akarna. Foglalkozzatok már a saját életetekkel!

Felháborodásával nem volt egyedül, más is hangot adott annak, hogy ebben az esetben, talán már túl mélyen belementek Justin Bieber intim szférájába. 

Fú... ti kommentelők! Úgy viselkedtek, mintha Justinnal a legjobb barátok lennétek. Én komolyan nem tudom, hogy ti miben vagytok, de nem normális, hogy úgy beszéltek emberekről, mintha tényleg a ti életetek része lenne a mindennapokbam. 

via