Justin Bieber úgy tűnik, boldog feleségével, Hailey-vel, mégis sokszor vádolják őket azzal, hogy csalják egymást. Most Justint hozták hírbe, nem is akárkivel, Bella Poarchal, akit csak TikTokon százmillióan követnek. 

A sztár állítólag azért kereste meg a népszerű influenszert, hogy dalait népszerűsítse vele, de egyesek szerint ez csak ürügy volt. Ki akart kezdeni Bellával, aki állítólag visszautasította Justint, ezért a közös munka is kudarcba fulladt.

Bár bizonyíték nincs sem arra, hogy Justin próbálkozott Bellánál, sem arra, hogy végül nem történt köztük semmi, az internet most mégis ezzel a hírrel van tele, miután egy celebhíreket kommentáló TikTok sztár bedobta ezt az információt és persze el is ítélte a világsztárt. 

@arielareeder #greenscreenvideo wellll i don't even know what to say #bellapoarch #bellapoarchedits #justinbieber #justinbieberfan #justinbieberedits #beliebers #belieber #justindrewbieber #haileybieber #haileybaldwinbieber #haileybaldwin #haileyvsselena #selenagomez #selenamariegomez #teamselena #sophiarichie #hasley #thekardashians #thejenners ♬ original sound - Savannah R

Nehéz időszak ez a sztárpárnak

Az elmúlt időszak nem volt könnyű Bieberéknek, kiderült, hogy Justin súlyos beteg, emiatt több koncertjét is le kellett mondania. Majd felesége, Hailey,  kezdett csatározásba az énekes exével, Selena Gomezzel a közösségi oldalakon.

A napokban aztán megjelent egy közös fotó, amin úgy tűnt, minden rendben Justin és Hailey között. Kérdés, hogy ez az újabb botrány megrengeti-e boldogságukat.


Via