Megjelent Britney Spears memoárja, amiben Justin Timberlake-ről is írt. A rajongókat bizonyos részek olyannyira felháborították, hogy elkezdték támadni az énekest. 

Justin Timberlake nem kér a kommentekből 

Birtney és Justin Timberlake még évtizedekkel ezelőtt randiztak. Tinik voltak, amikor összejöttek, később pedig valódi álompárnak tartották őket Hollywoodban. Végül viharosan ért véget a kapcsolatuk, de nem sokat lehetett tudni arról, hogy milyen problémáik voltak. 

Az énekesnő most a könyvében elárulta, hogy gyereket várt Justintól, de az énekes javasolta, hogy ne tartsák meg, mert nem állt készen arra, hogy apa legyen. A dolog megviselte Britney-t, és úgy érzi, hogy nyomot hagyott benne. 

Annyira szerettem Justint. Mindig is azt vártam, hogy egyszer együtt lesz családunk. 

Britney a könyvében arról is mesélt, hogy a kapcsolatuk alatt Justin megcsalta őt valakivel, nem árulta el a nevét, de annyit megosztott, nagyon híres. A nőnek ma már családja van, ezért nem szerette volna kellemetlen helyzetbe hozni. Több részletet is elárult Justinról, például azt, hogy nagyon szeretett volna beilleszkedni a hírességek közé, és teljesen más stílusban beszélt bizonyos előadókkal 

Az énekesnő könyve miatt Justinra valóságos népharag zúdult, az Instáját pedig ellepték a gyűlölködő kommentek. Justin nem szólalt meg a témában, és a kommentekre sem szeretne reagálni, ezért egyszerűen kikapcsolata a hozzászólás lehetőségét.

Justin nem kereste meg Britney-t ezzel kapcsolatban, és nem is fogja, mert nem tud semmit mondani. Justin egyáltalán nem örül annak, ami ebben a könyvben megjelent

– árulta el az énekes egyik barátja a Daily Mailnek. Sokak szerint ez igazán érzéketlen dolog, mivel illene felkeresnie Britney-t. 


Via