Kamilla királyné eddig titkos infókat árult el magáról, amikor a napokban a Wimbledonba látogatott.

Kamilla királyné Wimbledon

Kamilla királyné Wimbledonban van, ahol a királyi páholyban foglalt helyet, hogy megnézzen két negyeddöntő mérkőzést, és a kiruccanás során meglepő vallomást tett korábbi életéről. A jelenlegi munkája az, hogy a férje, Károly király támogatása mellett nagyon fontos, királyi feladatokat lát el. Ezt nagyon szereti, ám korábbi civil munkájáról már nem tudja ugyanezt elmondani. 

A 75 éves Kamilla kivételt tett, és régi, civil életéről mesélt el titkokat a jelenlévőknek. Kamilla királyné több olyan dolgozóval is találkozott, akiknek az a feladata, hogy a torna zökkenőmentesen menjen, és mivel ő korábban ilyen pozícióban dolgozott, nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot. 

Régi munkájáról mesélt

Kamilla királyné kifejezetten kedvelte azokat a cuki kutyákat, akik a labdaszedésben segédkeztek a torna alatt. Elárulta, hogy korábban ő is tenisz tornákon dolgozott, de annak saját bevallása szerint száz éve már. Megkérdezte a jelenlévőket, ők szeretik-e a munkájukat, majd egy vallomást is tett.

Itt nagyon mozgékonynak kell lenni. Emlékszem, száz éve, amikor a Queen's Clubban ugyanezt csináltam, mennyire nehéz volt. Tudom, hogy ez melós. 

Kamilla királyné azt is hozzátette vicceskedve, hogy a fittsége miatt senkinek nem kell aggódnia, ez a munkahely remek napi edzést biztosít, ami karban tartja a testet. 

via