Már csak néhány óra és hivatalosan is kezdődik Károly király koronázása! A brit uralkodó és a felesége, Kamilla királyné azonban fontosnak érezték, hogy megfogalmazzanak egy üzenetet mindenki biztonsága érdekében, aki a mai napon Londonban tartózkodik. 

Mind the gap

Károly király üzenete hallható mindegyik vasútállomáson az Egyesült Királyságban, ahol arra figyelmeztet mindenkit, hogy "mind the gap", azaz legyenek résen, nézzenek a lábuk elé. A felvétel hétfőig lesz hallható Londonban is, ugyanis a ceremónia után két napos buli várható a fővárosban. 

A feleségem és én csodálatos koronázási hétvégét kívánunk önnek és a családjának

- mondja a felvételen Károly király.

Bárhová is utazik, reméljük, biztonságos és kellemes utazása lesz

- tette hozzá Kamilla királyné.

Nagy a tömeg Londonban

Károly király és Kamilla királyné aggodalmai érthetőek, hiszen rengeteg ember utazott Londonba, hogy láthassák a koronázást és részt vehessenek a bulin, hiszen olyan sztárok lépnek fel, mint Lionel Richie vagy Katy Perry. Éppen ezért fontos, hogy a tömegközlekedési eszközökön is mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen, ne keltsen pánikot és vigyázzanak magukra, valamint egymásra is! 

Néhány óra és kezdődik

Már csak néhány óra és megkoronázzák Károly királyt, valamint Kamilla királynét. A nagy napra már Harry herceg is megérkezett Kaliforniából, de a hírek szerint egyelőre egyik családtagjával sem találkozott.

Via