Ugyan Károly király Franciaországba tervezett utazását le kellett mondani a Párizsban zajló tüntetések miatt, Németországba eljutott az uralkodó, ahol most egy kínos felvétel is készült róla. 

Bejárta a világot a Károly királyról készült videó

Ez volt az első alkalom, hogy Károly király már uralkodóként érkezett Németországba, a látogatás során természetesen az emberek megrohamozták a nyilvános séták ideje alatt. Az egyik rajongó ajándékot is szeretett volna átadni Károly királynak, ám az uralkodó nem fogadta el. 

Károly király az ikonikus berlini nevezetességnél, a Brandenberg-kapunál sétált, ahol emberek tömegei gyűltek össze, hogy üdvözöljék őt. Míg sokan a német zászlókat lengették, voltak olyanok is, akik valami apróságot szerettek volna átadni Károly királynak. Ő azonban nem szerette volna elfogadni a meglepetést. 

Természetesen a videó nagy felháborodást keltett, sokan nem értik, miért kellett így viselkednie azzal, aki szeretett volna örömet okozni neki. Azt azonban fontos tudni, hogy Károly király fokozottan nagy kockázatnak van kitéve egy-egy ilyen látogatás során. Nem tudni, hogy a kedves ajándéknak álcázott csomag mit rejthet. Sajnos csúnya vége is lehet annak, ha elfogadja az ajándékot. 

Károly királynak sűrű programja volt

Ezen kívül, ha mindenki csak egy apróságot adna neki, akkor is gyorsan tele lenne a keze, így pillanatok alatt kényelmetlenné válhatna számára a séta. 

Károly király és Kamilla királyné szerdán érkeztek a német fővárosba, ahol nem csak az emberekkel találkoztak, de részt vettek egy állami banketten, valamint az országba érkező ukrán menekülteket is üdvözölték. Károly király a Bundestagban is felszólalt, ahol az ukrajnai háború, a világra gyakorolt hatásairól beszélt, és kiemelte Németország, valamint az Egyesült Királyság a nemzetközi válaszban való kiemelt szerepét.

A videót ITT tudod megnézni.