A héten biztosan nem láthatjuk Katalin hercegnét és Vilmos herceget! A házaspár úgy döntött, hogy egy kis szabadságot vesznek ki, és nem jelennek meg hivatalos eseményeken. Katalin és Vilmos döntésének az oka nem más, mint a gyerekeik, akik a tavaszi szünetet töltik.

Fontos szabályt hoztak meg évekkel ezelőtt

Wales hercege és hercegnéje már évekkel ezelőtt elhatározták, hogy amikor György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg iskolai szüneten lesznek, ők is visszavesznek a munkából, hogy minél több időt tölthessenek a gyerekeikkel. Korábban Katalin hercegné egy interjúban elárulta, hogy nagyon szeretnek a gyerekekkel biciklizni vagy lemenni a tengerparthoz, ahol mindig önfeledten játszanak.

A koronázáson mindhárman ott lesznek

Sajtóértesülések szerint Katalin és Vilmos mindhárom gyermeke ott lesz Károly király koronázásán május 6-án. A pletykák szerint György herceg nagyobb szerepet is kaphat, hiszen ő a második az utódlási sorrendben. Sarolta hercegnő számára szintén fontos esemény lesz, mert ez lehet az első alkalom, amikor tiarát fog viselni. 

Nem találkoztak Harry herceggel

Harry herceg múlt héten néhány napot Londonban töltött egy bírósági ügy miatt, de a családjával nem találkozott, pedig az iskolai szünet miatt Vilmosnak és Katalinnak nem voltak túl fontos elfoglaltságaik. Az tény azonban, hogy Károly király és Kamilla királyné Németországba utaztak. Állítólag Harry herceg szándékosan kerülte a családját. A kérdés már csak az, hogy a koronázáson ott lesz-e Meghan Markle-lel és a gyerekeikkel.

Via