Öt hete egyetlen csepp alkoholt sem ivott Katy Perry, aki a férjével, Orlando Bloomal kötött egy fogadást, melynek értelmében 3 hónapig nem fognak inni. 

Alkoholtilalom 

Az énesnő elárulta, hogy ő és a Karib-tenger kalózai sztárja megállapodtak, hogy 3 hónapig nem nyúlnak piához, katy pedig büszkén árulta el a People magazinnak, hogy ő bizony már öt hete józan. Az énekesnő ugyan arra nem adott magyarázatot, miért döntöttek a megállapodás mellett, de azért sírást színlelve, viccesen megjegyezte, inkább feladná már ezt az egyezményt.

Nem adja fel 

Katy-t aztán az egyik american idolos zsűritásra, Luke Bryan is próbálta a feladásra csábítanai, ám az énekesnő nem fogadta el az italt. 

Nem, nem csábulhatok el. Megígértem. 3 hónap 

– közölte Katy. 

Durva vádak érték 

Katy Perry-nek egyébként az utóbbi időben súlyos vádakkal kellett szembenéznie, a rajongók ugyanis azt mondták, nagyon csúnyán visekedett az egyik jelentkezővel az American Idol műsorában. Ahogy mi is megírtuk az emberek egyenesen zaklatással vádolják a popsztárt, állítják, elképesztően negatívan viselkedett a műsorba jelentkező 25 éves,  háromgyermekes anyával, Sara Bethe Liebe-vel, akinek a következőket mondta: 

Ez az álmod? Ha nem ez az álmod, akkor lehet el kellene menned, mert sok álom van még mögötted (ezzel vélhetően a többi jelentkezőre utalt) Többre van szükségünk, énekeld úgy, mintha ez lenne az új álmod 

Ízléstelen volt

A rajongók szerint az énekenső megjegyzése ízléstelen volt, Sara Bethe pedig maga is bevallotta, bántották Katy Perry szavai. Elmondása szerint azonban majdnem elájult a színpadon azt követően, hogy Katy Perry durván beszólt neki. 

(via)