Évekig volt Hugh Hefner barátnője Kendra Wilkinson. A Playboy-lány emellett az egyik főszereplője volt a Playboy-villa lányai című realitynek, ami meghozta neki az ismertséget. Ennek ellenére az élete nem alakult jól, nem olyan régen súlyos depresszióval diagnosztizálták. 

Megdöbbentő vallomást tett a Playboy-lány 

Kendra a People magazinnak adott interjút, abban árulta el, hogy az évek során elhidegült a családjától, barátaitól, emellett 2019-ben elvált. Ezek nagyon megviselték, és azt érezte, hogy nem szeretne tovább élni. Súlyos depresszióval kezelték, most azonban megtörte a csendet és interjút adott, amiben többek között arról is mesélt, milyen volt az élete a Playboy-villában. 

Tényleg mélyen megbántam... mélyen. Depresszióval küzdöttem előtte és a villában is. Sokat ittam. A bulizás miatt voltam ott, oké, legyünk őszinték. Nem azért voltam ott, hogy Hugh Hefner a barátom legyen. Utáltam a melleimet, a testemet, az arcom. Eljutottam arra a pontra, amikor elkezdtem utálni magam. 

Elárulta, hogy valóban sosem akart Hugh Hefner barátnője lenni, csak a bulizás érdekelte. De idővel a szex kapta a főszerepet, ez pedig teljesen megváltoztatta azt, hogy mit gondol magáról. 

Miért szexeltem Hugh Hefnerrel abban a korban? Miért tettem ezt? Miért mentem egyáltalán a villába? Miért kaptam nagy melleket? Miért lettem szexszimbólum? Miért szőkítettem szőkére a hajam? Miért tettem ezt magammal? Miért tettem?

Kendra elárulta, hogy ezekre a kérdésekre még manapság is keresi a válaszokat. Már sokkal jobban van, de sok dolgot kell még elfogadnia. Az interjú során elmondta, hogy a terápia nagyon sokat segített. 


Via