A 2000-es évek elején hatalmas népszerűségnek örvendett A Playboy-villa lányai című reality sorozat, ahol egy kis betekintést lehetett nyerni Hugh Hefner és három barátnője, Holly Madison, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt őrült életébe.

Bár azóta már több Playboy-botrány is napvilágott látott, most Bridget Marquardt tálalt ki a Playboy-villában lévő életéről.

A Playboy-nyuszi szerint Hef nem is volt olyan nagy ász az ágyban

Bridget Marquard (balról az első hölgy) 29 évesen került be a Playboy-villába, mint Hugh Hefner egyik állandó barátnője. Bár a lány egyetemet végzett, újságírást és médiát hallgató fiatal lány volt, elvakította a csillogás, ezért mikor egy szórakozóhelyen arra kérték, hogy lakjon a Playboy-villában, nem sokat gondolkozott, igent mondott.

Hef olyan öreg volt, már közel volt a 80-hoz, fogalmam sem volt, hogy tényleg aktívan szexel. Tévedtem. Megzsaroltak, hogy ha már az első villás éjszakámon nem produkálom magam, akkor beperelnek és kidobnak az utcára 

– mondta Bridget, aki állítása szerint hetente járt nőgyógyászati vizsgálatokra, annyira félt, hogy elkap valamilyen szexuális betegséget Hufh Hefnertől vagy valamelyik lánytól. Az óvszer ugyanis nem volt megengedett a villában.

Állandóan rettegett a villában

Az óvszer használat tiltása miatt Bridget állandóan azon kattogott, hogy elkap valamilyen szexuális fertőzést, ezért amikor hármasban (vagy többesben) kellett szexelnie Hugh Hefnerrel, mindig elsőnek jelentkezett a légyottokra.

Mindig az első akartam lenni, mert nem akartam, hogy Hef óvszer nélkül szexeljen velem egyből azután, hogy másokkal is együtt volt. Irtóztam ettől 

– mondja Bridget, aki szerint ezzel a módszerrel volt a legkönnyebb és a legbiztonságosabb letudni az egész együttlétet. Persze itt még nem ért véget a történet.

Nem ő volt az egyetlen Playboy-nyuszi, aki undordott az egésztől

Bár mindannyian a pénz, a hírnév és a karrier miatt csinálták, Bridget Marquard-dal Hugh Henfer elsőszámú barátnője, Holly Madison (lenti fotón középen) is egyet értett.

Alig vártam, hogy túl legyünk az aktuson. Sokszor csak berúgva tudtam megcsinálni, amit kért, annyira undorodtam tőle. Nem is tudom, hogy csináltuk végig 

– mondta Holly Madison egy podcastban, aki utólag azt is bevallotta, hogy Hufh Hefner nem volt egy nagy ász az ágyban, általában csak nézni szerette, ahogy a lányok kavarnak egymással.

A szex nem is volt olyan nagy durranás

A Playboy-nyuszik szerint Hugh Hefner a 80. születésnapjához közeledve már egyre kevéséb igényelte a szexet, sokszor látták rajta, hogy csak a látszat miatt akar szexelni a lányokkal, de ő sem kívánta sehová a dolgot.

A vége felé már csak heti egyszer kellett szexelnünk vele, de az nem tartott tovább egy percnél. Egy percnél tovább ugyanis nem bírta szusszal, teljesen szétterült 

– mondja Bridget Malcom, aki 2008-ban, 35 éves korában hagyta el a villát.

A szőkeség ma már a 48. életévét tapossa és még mindig remek formában van – erre a legnagyobb bizonyítékul a lenti fotók szolgálnak, amik nemrég készültek róla. Bridget egyébként még mindig a Playboy-villás juttatásaiból, befektetéseiből és a jogdíjakból él, mostanában pedig egy podcastot vezet, amiben a paranormális jelenségeket tanulmányozza.

Via