Mióta van a Reddit a világnak, számtalan szórakoztató perccel gazdagít minket. Most éppen az egyik fórumozó azt kérdezte meg a felhasználóktól, mi volt a legfurcsább dolog, amit szex közben kért tőlük a partnerük. Készülj fel lélekben, tényleg. Ha azt hiszed, már mindent láttál, most megcáfoljuk. 

Anyuka a színen

„Egyszer egy pasival voltam, minden simán ment, majd megszólalt, hogy hívjam Amandának. Alapból nagyon para volt, hogy női néven akarta szólíttatni magát, ám később kiderült, hogy az anyja neve az Amanda. Na ne!"

Szemmel tartalak

„A srác, amikor már nagyon közel volt az orgazmus, arra kért, hogy hagy menjen el a nyitott szemembe. Azt mondta, hogy azért, mert annyira hatalmába kerítették a szemeim, hogy így szeretne megbüntetni érte. Természetesen visszautasítottam."

Kutya jó szex

A barátom azt kérte, hogy a szolgám lehessen, és fenekeljem el. Egyszer a golden retriever fajtájú kutyája a szobában volt, meglátta, hogy mit teszek, odarohant és felugrott az ágyba. Majd a fenekére hajtotta a fejét, és kérlelve nézett, hogy ne tegyek ilyet.

Lábszex

„Elmondani is kínos, de a lábamat szerette volna megcsinálni. Mint egy kutya. Nem tudtam abbahagyni a nevetést, annyira kellemetlen volt. És tudjátok mit tett? Megcsalt. Szexmunkásoknak fizetett, hogy lábakkal közösülhessen!"

Jeges kalandok

„Egyszer csak arra kért a semmiből, hogy dugjak fel jégkockákat a fenekébe. Eljöttem."

Via