Régen szelfizni sem volt engedélyezett a királyi család tagjai számára, ám ez mostanra lazulni látszik. Viszont, az autogram osztásából nem engednek, az továbbra is tiltott. 

HIába kérsz autogramot a királyi család tagjaitól

A királyi család tagjai több jeles esemény alkalmával is találkozak a civilekkel, nemrég Katalin hercegné egy óvodába látogatott el. Ennek kapcsán merült fel egy az embereket régóta foglalkoztató kérdés: miért nem adhatnak autogramot a királyi család tagjai? 

A gyerekek közül szinte mindenki aláírást akart kérni a hercegnétől, ám ő erre kénytelen volt nemet mondani, helyette inkább személyreszóló, apró rajzokat adott a gyerekeknek a papírjaikra. De miért adhatott aláírást Katalin hercegné, ahogyan a királyi család többi tagja sem? 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Megelőző szándéka van

Ennek komoly biztonsági okai vannak. Nem szabad ugyanis, hogy a királyi cslád tagjainak aláírása kikerüljön a nyilvánosság elé. Ha ez megtörténne, az nagyon kockázatos lenne, és megnőhetne a hamisítások, visszaélések száma. 

Persze sok esetben már a helyzet maga is elárulja, hogy mennyi az esélye annak, hogy valamit a királyi család tagjai hitelesítsenek az aláírásukkal, de a palota nagyon elővigyázatos, és inkább előre szigorú szabályokat adnak ki, nehogy megtörténjen a baj. 

via