Kiss Kevin már győztesként érkezett az X-Faktor fináléjéra, ő lett ugyanis az évad legjobb férfi előadója. Sajnos a végső győzelem nem őt illette, egy percig sem bánkódott.

Kiss Kevin nem adja fel, az X-Faktor csak a kezdet

Kiss Kevint a Cosmopolitan az X-faktor fináléján, rögtön az eredményhirdetés után kapta el, ahol Puskás Peti mentoráltja elmondta, milyen érzések kavarognak benne, és hogyan tovább.

Ugyanúgy folytatni fogom, amit elkezdtem. Az X-Faktor egy jó lehetőség volt arra, hogy megmutassam a tehetségemet. Várom már nagyon a koncerteket, majd kiugrok a bőrömből!

Kiss Kevin azt is elárulta, van-e olyan helyszín, ahol titkos vágya, hogy koncertet adhasson. 

Igazából mindenhol szívesen játszom, de nagy vágyam megtölteni az Arénát. Bízom benne, hogy össze fog jönni. Egy SZIGET sem lenne rossz, hátha majd Berni meghív!

Jönnek az újabb slágerek a Csinibaba és a Táncolj ma után

Kiss Kevin elmondta, hogy stílusban az eddig megkezdett úton halad majd tovább, olyan hangzásvilágot várhatnak tőle, mint például a Csinibaba vagy a Táncolj ma! Bizonyára rengetegen lennének, akik szeretnének osztozni vele a sikerben, ám a jövő együttműködéseiről még ő sem gondolkodott sokat.

Egy lány énekessel szívesen feat-elnék. Nem tudom még, hogy kivel, az én stílusomhoz szerintem nehéz olyat találni, aki teljes mértékben passzol. De nekem is kell még kicsit tisztázni, mi is az én irányom. 

Az  X-faktor  ezüstérmese már most nagyon hiányolja a versenyt, ami úgy érzi, az élet több területén is rendkívüli mértékben fejlesztette.

Önbizalmat is kaptam, de a kitartásom is sokat fejlődött. Sokat kellett dolgozni, fejlődni, éjszakázni, úgyhogy az is nagyon sokat javult. A család hiányzott a legjobban, de nagyon élveztem minden egyes percét. Az énekórákat, a mozgást. Mondjuk rátehettek volna pár hetet még. Már most nagyon hiányzik. Nagyon szeretném, ha most tényleg beindulna a zenélés.