Mint kiderült, Marics Peti a Tóth Andival való szakítása után sem szomorkodott, Kovács Gyopárral bontakozhattak ki mélyebb érzések.

Kovács Gyopár és Marics Peti mindig titkolóztak

Kovács Gyopár soha nem beszélt Marics Petivel való kapcsolatáról, ahogyan a Valmar énekese sem nyilatkozott arról, hogy tényleg egy párt alkotnak-e.

Ettől függetlenül, több jel is erre mutatott. Többször is lencsevégre kapták őket a koncerteken ölelkezve, de Kovács Gyopár nagyon jó barátságba került Valkusz Milan barátnőjével, Árpási Petrálval is.

Ezután pedig adta magát az elképzelés, hogy nem csupán a Valmar tagjai között van szoros barátság, de a barátnőik is remekül kijönnek. Ugyan a dupla randik jól sikerülhetek, úgy tűnik, a párkapcsolat zátonyra futott.

Kemény üzenetet hagyott Kovács Gyopár

Kovács Gyopár most az Instagramon egy kérdezz-felelek sorozatban törte meg a csendet, ahol megkérdezték tőle, hogy párkapcsolatban él-e.

Erre egyértelmű nemmel felelt a színésznő, de nem hagyta szó nélkül a történteket, és egy Bob Marley idézetet mellékelt válaszához.

Ebben arról beszélt, hogy a lenyűgöző nők nem feltétlenül egyszerűek, egy nő kegyeiért pedig küzdeni kell. Ha valaki nem küzd érte, akkor az nem érdemli meg, hogy egy különleges lány legyen mellette. Amennyiben Marics Petiről van szó a sorokban, az arra utalhat, hogy nem éppen a legbékésebb módon intettek búcsút egymásnak.

via