Krausz Gábor régóta szerepel a képernyőn, az elmúlt években a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja volt. Most az információk szerint egy újabb műsorban tűnhet fel, és a parketten vághat vissza Tóth Gabinak. 

Krausz Gábor ebben a műsorban tűnhet fel

Már nem sokat kell várni arra, hogy a TV2 elárulja a Dancing with the Stars legújabb versenyzőinek a neveit. Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, most elindult egy pletyka, miszerint Krausz Gábor is a táncoló hírességek között van. A Blikknek nyilatkozott egy informátor, aki azt állította, hogy a séf már tárgyal a produkció kapcsán, szóban már meg is egyeztek. 

Egyre valószínűbb, hogy Krausz Gábor a Dancing with the Stars egyik versenyzője lesz: szóban már meg is egyeztek, de persze, csak akkor lesz biztos a szereplése, amikor megszárad a tinta a szerződésén

– nyilatkozta a Blikknek az informátor, aki elárulta, hogy már azt is tudják, ki lesz Krausz Gábor partnere a versenyben. 

A forrás szerint az időzítés igazán remek, hiszen Krausz Gábor így a parketten megmutathatja a tudását, és eltávolodhat a Tóth Gabi exe jelzőtől. 

Tóth Gabi táncos műsorban ismerte meg egykori szerelmét 

Bár biztosan még nem tudni, hogy Krausz Gábor valóban szerepel-e a Dancing with the Stars legújabb évadában, a rajongók szerint szép visszavágás lenne. Nem csupán azért, mert Tóth Gabi állítólagos új szerelme egy profi táncos, de azért is, mert évekkel korábban a Szombat esti láznak köszönhetően ismerte meg egykori exét, Markó Róbertet.