Leonardo DiCaprio fontos döntést hozott: úgy tűnik, hajlandó végre 25 évnél idősebb nőkkel is randizni! Természetesen egy világsztár lágyította meg a Titanic sztárjának szívét. 

A Coachellán a sztárvilág színe java

Dübörög a Coachella, világsztárok buliznak a fesztivál minden négyzetméterén, ez pedig váratlan meglepetéseket és történéseket hoz: Shawn Mendes és Camilla Cabello-t már lencsevégre kapták csókolózni a napokban, most pedig egy újabb sztárpár van alakulóban a fesztivál hevében. 

Leonardo DiCaprio is bérletet váltott, és legnagyobb meglepődésünkre, nem egy 20 éves modellel múlatta az időt, hanem Irina Shaykkal. Az orosz származású modell így kicsit lekeverte azokat a pletykákat is, melyek szerint kibékült volt párjával, Bradley Cooperrel. Úgy tűnik, ő is marad az A-listás celebeknél, és most Leonardo DiCaprioval pendül egy húron. 

Az Oscar-díjas színész, és Irina Shayk részt vettek Levi és Tequila Don Julio szombati neonkarneválján ahol egészen vasárnap hajnalig szórakoztak. Velük volt Maxwell modell is, aki Leonardo DiCaprio régi barátja.

Leonardo DiCaprio ezentúl a saját korosztályában keresgél?

Természetesen a lapok már megkeresték a sztárok menedzsmentjeit, hogy árulják el, tényleg randi volt-e a közös Coachella látogatás, ám a celebek képviselői nem kommentálták az eseményeket. 

Irina Shayknak egyébként gyermeke is van Bradley Coopertől, méghozzá a 6 éves Lea De Seine Shayk Cooper. A pár 2019-ban szakított négy év után. 2022-ben újra felröppentek a hírek, hogy hajlanak a békére, de nagyon úgy tűnik, ezt az ötletet végleg elvetették.

Leonardo DiCapio viszont az elmúlt hónapokban komolyan megélte a szingliséget, a legmenőbb modellekkel randizott, ám nagyon úgy tűnik, gyorsan ráunt a partnerekre, hiába voltak rendkívül csinosak, és szemtelenül fiatalok. Talán mostanra beismerte, hogy jobban passzolna hozzá egy olyan nő, aki elmúlt 25?

via