Az utóbbi időben Leonardo Dicaprio nőügyeitől volt hangos a sajtó, és nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben is lesz miről beszélni. 

Fiatal lányok

A Titanic sztárját az utóbbi időben számos kritika érte, amiatt, hogy a barátnői rendre sokkal fiatalabbak, mint ő, általában alig érik el a 25 éves kort, sőt legutóbb egy 19 éves lánnyal, Eden Polanival hozták hírbe. Az állítólagos románc pedig sokaknál kiverte a biztosítékot, a Twittert elárasztották a felhasználók üzenetei, többen pedig az írták, hogy Leo viselkedése egyenesen beteges. 

Gigi Hadid megint képbe került?

Nos, hogy a színész és a fiatal modell kapcsolata valós volt-e nem tudni, de most nagyon úgy fest, hogy Leonardo ismét Gigi Hadiddal nyomul. A 27 éves szupermodell, és a 48 éves DiCaprio elvileg korábban randizott egymással, ám ennél több részlet nem igazán derült ki a kapcsolatukról. Még szeptemberben látott róluk napvilágot pár fotó, sőt Franciaországban is nyaraltak együt, de később a Hadidhoz közel álló források azt állították, nincsenek együtt Leoval. 

Mi lehet köztük?

Most azonban megint együtt látták őket, egészen pontosan az Oscar-díj előtti partin, így persze ismét szárnyra keltek a pletykák, hogy mi lehet köztük. A párost egyébént utoljára novemberben látták együtt, amikor egy New York-i étteremből távoztak. Éppen ezért nagy kérdés, hogy most vajon újra együtt vannak-e vagy csak, mint jó ismerősök csevegték végig az éjszakát pénteken. 

(via)