A Titanic egykori szépfiúja, Leonardo DiCaprio az utóbbi években alaposan kapta az ívet, ugyanis míg ő egyre csak öregszik (nyilván), addig a barátnői rendre nem ideősebbek, mint 25 év. Bár Leo korábban álompasinak számított, korábbi sármja mára meg-megkopott, ez azonban nem riasztja el attól, hogy fiatal modell csajokkal randizzon. A mostani kiszemeltje azonban csupán 19 éves, a lány még meg sem született, amikor Leo például a Titanicot forgatta. 

Szétszedik a netezők 

A színészt a napokban kapták lencsevégre a 19 éves modellel, Eden Polanival. Persze, hogy tényleg együtt vannak-e nem tudni, de annyi biztos, hogy az internet népének körében máris beindultak a találgatások. A szemtelenül fiatal lány és Leo egy eseményen ült nagyon közel egymáshoz, amikor a fotósok lekapták őket, ez pedig a twitterezőknek bőven elég volt ahhoz, hogy durva trollkodásba kezdjenek. 

Egyik troll követi a másikat

Volt, aki megjegyeztek, hogy Kate Winslet 22 éves volt, amikor Oscarra jelölték a Titanic miatt, vagyis három évvel idősebb volt, mint Leo mostani barátnője, többen pedig az emelték ki, hogy a lány még meg sem született, amikor a Titanic dollármilliókat kaszált a mozikban. Egy másik troll pedig azt írta: 

DiCaprio barátnője annyira fiatal, hogy a gimis éveit félbeszakította a covid. 

Egy másik posztoló pedig annyira kiakadt, hogy azt írta: 

Valakinek már le kellene állítania Leot. Ez utoljára 10 barátnővel ezelőtt volt vicces. 

Egy harmadik kommentelő pedig így fogalmazott: 

Van egy kutya, aki idősebb Leonardo DiCaprio jelenlegi barátnőjénél. Hagyok időt a feldolgozásra. 

Az apja lehetne

Ez utóbbi poszt szerzője vélhetően arra utalt, hogy pár nappal ezelőtt kiderült, a világ legidősebb, még élő kutyusa 30 éves. Volt olyan is, aki nagyon is komolyra vette a kérdést és egyenesen azt állította, Leo nem más, mint egy szexuális ragadozó. 

Mások egyébként arra is utaltak, hogy a színész gyakorlatilag az apja lehetne a modellnek, sőt voltak, akik példákat is hoztak a filmes-sorozatos világból, rámutatva, mennyire szüreállis a kapcsolat. Egyesek a The Last of Us című sorozatot hozták fel, melyben bár a két főszereplő nincs rokoni kapcsolatban egymással, de a Pedro Pascal által alakított Joel teljesen úgy viselkedik, mintha a Bella Ramsey által alakított Ellie apja lenne. Pedro a való életben 47 éves, míg Bella 19. 

Egy másik twitterező pedig azt írta:

Belegondoltam, hogy Leo és az új barátnője között gyakorlatilag ugyanakkora a korkülönbség, mint David Harbor és Millie Bobby Brown között. 

David Harbour (Hopper) Millie Bobby Brown (Eleven) pótapját alakítja a Stranger Thingsben. A netezők tehát felháborodtak, sokan egyenesen azt írták undorító az egész, sőt volt, aki betegnek nevezte a korosodó színészt. 

Szavazás

(via, via)