Leonardo DiCaprionak jól indul a 2023, panaszra semmi oka: gyönyörű modellek társaságában múlatja az időt, méghozzá csodás panorámával.

Leonardo DiCaprio nyaralással indítja az évet

Leonardo DiCaprio továbbra is élvezi az életet, a napsütést, a meleget, és persze hogy bármit megtehet. A Titanic sztárja ugyanis St. Barts parjainál, egy luxushajón élvezi az új esztendő első napjait. A gyönyörű üdülőhelyen az időjárás is eggyel jobb mint nálunk, Leonardo DiCaprio ugyanis félmeztelenül szívja magába a D-vitamint.


Mindezt nem egyedül teszi, ugyanis szupermodellek tartanak vele az évindító nyaraláson, azt viszont egyelőre nem tudni, melyikükhöz milyen viszony fűzi a férfit. 

Leonardo DiCapriot kék úszónadrágban kapták lencsevégre, a szemtanúk szerint körbejárt a fedélzetet, majd beugrott a vízbe, hogy kicsit megmártózzon. 

Mégsem foglalt Leonardo DiCaprio szíve?

A kiegészítőkről sem feledkezett meg, egy csillogó ezüstláncot viselt. Ami a legjobban zavarta, az a göndörödő haja, ugyanis ilyen rakoncátlan tincsekkel nem láthattuk még Leonardo DiCapriot, aki azonnal hátra is simította frizuráját, miután bevizezte azt. 

A fedélzeten nem tart vele sem Gigi Hadid, sem pedig Victoria Lamas. Victoria Lamasszal a múlt hónapban háromszor is lencsevégre kapták amint randiztak, ám Gigi Hadid úgy tudni, egyáltalán nem gondolta komolyan a randizást a sztárral.

via