Közel egy évtized kihagyás után, ismét a Megasztárt láthatjuk ősztől a TV2-n.

A Megasztár bejelentése mindenkit váratlanul ért

A TV2 mindent bevet, hogy megőrizze a piacvezető szerepét. A kereskedelmi csatornánál eddig a Sztárban sztár leszek! futott, ez volt a csatorna fő showműsorja.

Mivel az RTL-en egyáltalán nem hozta a várt nézőszámot a The Voice, úgy tűnhetett, hogy nem is kérdés, hogy megtartják a hétvége legnézettebb műsorát.

Miután azonban Majka és Pápai Joci is átigazoltak a RTL-hez, kérdéses volt, hogy mi lesz a beöltözős tehetségkutató sorsa. A TV2 erre teljesen váratlant húzott, és úgy döntöttek, hogy a Megasztárt hozzák vissza.

X-faktor nyertes, mint zsűritag?

Mivel a bejelentéskor Molnár Ferenc Caramel adott interjút arról, számára mit jelent a Megasztár, sokan azt gondolták, ő lesz az egyik zsűritag az új évadban.

Most azonban másról szólnak a pletykák, mint kiderült Vastag Csaba, az X-faktor első szériájának nyertese is munkát kap a szuperprodukcióban. Egyelőre nem tudni, hogy zsűritagként, vagy esetleg riporterként, műsorvezetőként láthatjuk majd hétvégente, de mindenképpen meglepő, hiszen legutóbb az RTL-en futó Nyerő Párosban láthattuk. 

via