Hetek óta arról pletykálnak, hogy Vastag Csaba lehet a Megasztár egyik zsűritagja. 

Vastag csaba nem zsűrizik majd

Mint kiderült, Vastag Csaba nem ítész lesz a Megsztárban, sokkal inkább a háttérben húzódik majd meg. Ez lesz az első alkalom, hogy Vastag Csaba tanácsadóként, háttéremberként vesz részt egy televíziós produkcióban. 

Vegyes kritikák fogadták azt a hírt, hogy Vastag Csaba ítész lehet, ám most kiderült, hogy felesleges volt még csak eljátszani is a gondolattal. Egy ennél sokkal nagyobb felelősséggel járó feladatot kapott, tanácsadó lesz.

Tőle lehet a Megasztár sikeres?

Vastag Csaba a TV2 vezérigazgatóját segíti, a Megasztárral kapcsolatban Pavel Stanchevet támogatja majd. 

Csaba jelenleg az én tanácsadóm, egyfajta formátum-tanácsadó. Jelenleg a produkció előkészítésében vesz részt, a szakértelmével segíti a munkánkat

— nyilatkozta a TV2 vezérigazgatója. 

Az biztos, hogy Vastag Csabának van bőven tapasztalata a tehetségkutatókkal, a sors fintora pedig, hogy pont ő nyerte meg azt az X-faktor szériát, amely megingatta a Megasztár sikersztoriját. Ha valaki, ő biztosan tudja, miért történt ez így. 

Korábban azt nyilatkozták a TV2 munkatársai, hogy a Megasztárral szeretnék visszaadni a reményt az embereknek, hogy a tehetségkutatók igenis lehetnek izgalmasak, és minőséget képviselhetnek. 

via