A Megasztár volt itthon az első tehetségkutató, nem csoda, hogy ezzel együtt az emberek egyik favoritja is lett. Amikor a TV2 show-műsora ment, garancia volt a színvonalra, nem volt még ennyire reality-be hajló a műsor. 

Megasztár: most is tarol majd?


Ezt a gyakorlatot nem szeretnék feladni, a 2024-es szériában is hasonló minőséget szeretnének a tévénézők elé tárni. Korábban azt is elárulta a TV2 vezérigazgatója, hogy céljuk, hogy visszaadják az embereknek a tehetségkutatókba vetett hitüket, ezért a Megasztár ezúttal is szakmaibb lesz, mint bulvár.

Hogy erre már a forgatás előtt garanciát adjanak mind a jelentkezőknek, mind a nézőknek, a hírek szerint egy világsztárt próbál megcsípni a csatorna a zsűritagok közé. Nem ez lenne az első alkalom, korábban a Megasztár versenyzői Flo Rida-val énekelhettek a versenyben.

Ki lesz a zsűriben?

Egyelőre még nem tudni, kikre esik a választás, kik lesznek a megújult Megasztár ítészei, ám az biztos, hogy hetek óta zajlik a casting, ami hamarosan véget ér. Mi több, jövő héten már a versenyzők válogatása is megkezdődik.