Nem titok, hogy a királyi család több tagja és Meghan Markle között nem felhőtlen a viszony. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor a Vanity Fair készített interjút a színésznővel 2017-ben. Nagyszerű lehetőségnek indult, de végül nem sült el jól. 

Kicsúszott a száján

A probléma akkor kezdődött, amikor az interjú során Meghan véletlenül kimondta, hogy ő és Harry herceg szerelmesek. Nos, a színésznőt támogató csapat azt kérte, hogy az interjú során ne legyen szó a kapcsolatukról. Habár az interjúnak Meghan munkásságáról kellett volna szólnia, ennek ellenére egy olyan címlappal ment ki az interjú, hogy „Megvadul Harryért”.

Hisztérikus rohamot kapott

A megjelenés előtt néhány órával elküldték a lapot a Buckingham-palotába is és mondani sem kell, hogy a királyi család egyáltalán nem volt elragadtatva. Amikor Meghan is meglátta a címlapot állítólag hisztérikus állapotban hívta a PR csapatát.

Ezt mondja a cikk írója

Az interjút Sam Kashner készítette a színésznővel. Az újságíró és Meghan az incidens előtt barátok  voltak. A Vanity Fair botrányról Tom Bower számol be a róluk szóló legújabb könyvben, ami Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windors címen jelent meg. 

A történtek után Meghan állítólag számonkérte Kashnert, amiért például az aktivista munkáiról alig esett szó a cikkben és a Harryről szóló rész pedig hatalmas felháborodást váltott ki a palotában. Kashner szerint Meghan problémája az volt, hogy nem úgy mutatták be, ahogy ő azt akarta és követelte a médiától, azt tegye, amit ő elvár. 

Via