A Netflix műsorában viccelődött a királyi családdal Chris Rock! A népszerű humorista, aki tavaly egy hatalmas pofont kapott az Oscar-díjátadon Will Smith színésztől visszatért, és rögtön beleállt Meghan Markle-be. 

Azok a dolgok, amiken átment nem  rasszizmus

- mondta a műsorában az 58 éves komikus.

Chris Rock ezzel arra utalt, hogy Meghan Markle és Harry herceg a dokumentumsorozatukban arról vallottak, hogy milyen rasszista támadások érték a színésznőt az Egyesült Királyságban, valamint korábban Oprah Winfrey-nek azt mondták, hogy a királyi család egyik tagja megjegyzéseket tett a gyermekük, Archie bőrszínére. 

A királyi család is kapott

Chris Rock formában volt, ugyanis a királyi család többi tagját sem kímélte: kollektíven a rasszizmus Sugarhill bandájának nevezte őket. Hozzátette, hogy "úgy fektettek be a rabszolgaságba, mintha a Shark Tank lenne". (A Shark Tank egy brit bizniszről szóló valóságshow - szerk.)

Kedves, de panaszkodik? 

Chris Rock szerint Meghan Markle kicsit túlreagálta a rasszizmus dolgot, ugyanis szerinte más is tudni akarná, hogy milyen a gyermekük bőrszíne. 

Kedves hölgynek tűnik, de panaszkodik. Úgy csinál, mintha nem ő nyerte el a világos bőrű lottót, de még mindig panaszkodik

- mondta a komikus.

Chris Rock lényegében megkérdőjelezte, hogy Meghan Markle valóban igazat mondott-e a rassszista állításokról, amelyeket megfogalmazott. 

Meghívták őket a koronázásra

Mint megírtuk, meghívták Meghan Markle-t és Harry herceget Károly király koronázásra, de a házaspár egyelőre nem adott választ azzal kapcsolatban, hogy el is mennek-e. A pletykák szerint Vilmos herceg örülne neki, ha a testvére és a felesége nem utaznának az Egyesült Királyságba a nagy ünnepen.

Via