Több mint egy hónapja a slágerlisták élén áll Miley Cyrus Flowers című dala. Lássuk be, hogy szinte mindenkinek a fülében cseng, hogy I can buy myself flowers... Nos, a dalt  az énekesnő volt férje, Liam Hemsworth ihlette, aki most úgy érzi, hogy Miley ártott a hírnevének azzal, hogy róla énekelt. Az ausztrál színész most erősen fontolgatja, hogy beperli az exét. 

Félti a szerepeit

A pletykák szerint Liam Hemsworth attól fél, hogy szerepeket fog veszíteni az ügy miatt, ugyanis elég sok támadó kommentet kapott az elmúlt időszakban. A színész hamarosan A Vaják című sorozatban veszi át Henry Cavill helyét, bár a rajongók Miley Cyrustól függetlenül sem örültek a cserének. 

Nem említi a nevét

Az igazság az, hogy Miley egyáltalán nem említi az exe nevét a dalban, sőt semmilyen interjúban vagy a közösségi médiában sem erősítette meg, hogy a dal valóban Liamről szól. Természetesen a szövegből mindenki kikövetkezthette, hogy bizony a zátonyra futott házasságáról énekel, hiszen rejtett utalások vannak benne, de az igazság az, hogy a dal maga inkább szól az önszeretetről, mint a pasiról. 

Én is vehetek magamnak virágokat
És beleírhatom a nevemet a homokba
Beszélgethetek magammal órákig, igen
Olyan dolgokról, amiket te úgysem értenél
Elvihetem magamat táncolni, igen
És foghatom a saját kezemet
Igen, én sokkal jobban szerethetem magamat, mint te

- így szól Miley dalának a refrénje magyarul. 

Hamar tönkrement a házasságuk

Miley és Liam 2018 decemberében házasodtak össze, amikor már 9 éve egy párt alkottak kisebb-nagyobb megszakításokkal. A pár azonban 8 hónappal később a válás mellett döntött. Mileynak több párkapcsolata is volt azóta, Liam pedig évek óta Gabriella Brooks modellel él együtt. 

Via