A gyerekszínészek helyzete sosem volt egyszerű, és manapság egyre több híresség szólal meg, és árulja el, hogy gyerekként milyen megpróbáltatásokat kellett átélnie. Most Millie Bobby Brown árulta el az igazat. 

Millie Bobby Brown gyorsan búcsút akart inteni a Stranger Thingsnek 

A színésznő 12 éves volt, amikor az egész világ megismerte a nevét a Stranger Thingsnek köszönhetően. Hatalmas lehetőség volt a számára, ami végül hozzájárul ahhoz, hogy más filmekben, sorozatokban is szerepet kapjon. Millie Bobby Brown éppen emiatt hálás a sorozatnak és az alkotóknak, de most úgy érzi, hogy a széria visszahúzza őt abban, hogy új lehetőségeket keressen. 

Ha készen állsz, akkor azt mondod magadban: „Oké, csináljuk meg! Birkózzunk meg az utolsó évfolyammal, aztán lépjünk innen!” A Stranger Things forgatása nagyon sok időt emészt fel, és gátol abban, hogy olyan sztorikat alkossak, amik iránt szenvedéllyel adózom. Annyira készen állok, hogy búcsút intsek neki!

Az interjúban arról is mesélt, hogy gyerekként sokszor bántották, mivel túl sokat beszélt, ezért a felnőttek szóltak neki, hogy kevesebbet kell beszélnie a sajtóeseményeken. 

Gyerekek voltunk. Volt, hogy egymás szavába vágtunk. De mindig megbüntettek azért, mert túl sokat beszéltem, hogy túl sokat osztottam meg a közönséggel vagy mert túl hangos voltam. Nehéz ezt hallani az embernek 13 éves korában. Utána úgy voltam vele, hogy „Soha nem akarok többé beszélni. Nem én szeretnék lenni a leghangosabb.” Az interjúk során másra sem tudtam gondolni, csak ezekre a megjegyzésekre. Úgyhogy mindig emlékeztetnem kellett magamat rá, hogy maradjak csendben, csak akkor beszéljek, ha beszélnek hozzám, még akkor is, ha majd' belehaltam abba, hogy én is csatlakozzak a beszélgetésbe

A rajongók felháborodtak a kijelentésein

A Stranger Things utolsó évadára még biztosan várni kell, de a rajongókat felháborították a színésznő kijelentései. A Daily Mail információi szerint a készítők is csalódottak, amiatt, hogy Millie Bobby Brown ennyire nyersen fogalmazott. A készítők és a stábtagok több tiszteletet vártak volna, hiszen a Stranger Things megalapozta a karrierjét. 

A rajongók szerint szintén fogalmazhatott volna óvatosabban, hiszen a Netflix sorozatának köszönhetően ismerték meg a nevét. A Stranger Things miatt mások is láthatták, hogy mennyire tehetséges. 

Mi lenne, ha hálás lennél azért a dologért, amely megadta neked azt az életet, amelyet ma élvezel

– írta az egyik felhasználó az X-en. 

Természetesen voltak, akik megvédték a színésznőt, mivel érthető a frusztrációja. A forgatások tényleg sok időt vesznek igénybe, az évek során pedig felnőtt, így logikus, hogy szeretne új kihívásokat, új szerepeket, és meg akarja mutatni, hogy mennyit fejlődött

Kicsit jobban megfogalmazhatta volna, hogy kicsit hálásabbnak tűnjön, de teljesen megértem, amit üzenni szeretne

– írta egy rajongója. 


Via