Nemrég ért véget a Nagy Ő, ahol ezúttal Jákob Zoli kereste a szerelmet. Most pedig Fluor Tomi szeretné őt váltani ebben a szerepben. 

Ő a Nagy Ő?

A rapper korábban évekig az énekesnővel, Emyvel volt kapcsolatban, azután pedig Szabó Zsófival való kacérkodásáról beszélt az egész ország. Egy biztos, Fluor Tominak nincs párja, és nagyon úgy tűnik, akár egy TV műsor keretein belül is ismerkedne. 

Fluor Tomi új posztja mindenkit meglepett, a rapper elárulta, ő lesz a TV2 új Nagy Ő-je, a szerelmes nők őt ostromolhatják majd a reality új évadában. A posztja után azonban furcsa dologra hívták fel a figyelmet a kommentelők. 

Fluor Tomi bolondok napján posztolt

Jákob Zoli, a mester átadta nekem a stafétabotot. Úgy döntöttem, elindulok megkeresni a szerelmet! Május 6-án startol a Nagy Ő, ahol 6 héten keresztül megy majd a versengés az eddigieknél sokkal merészebb, durvább, leplezetlenebb rózsaceremóniákkal, és a műsorban eddig nem megszokott éjfél utáni, explicit különkiadásokkal.A helyszín ezúttal nem egy kastély, hanem a Gozsdu udvar, ami már önmagában izgalmasabb helyzeteket tartogat. Életem egyik legdurvább forgatása, de vajon a végén megtalálom majd a szerelmet? Hamarosan kiderül!

— írja Fluor Tomi a közösségi oldalán, ám a kommentelők gyorsan tisztázták a helyzetet: valószínűleg ez csak egy apró tréfa április 1. alkalmából.