Az utóbbi hónapokban mindenki arról beszélt, hogy Opitz Barbit elrabolta párja, és az énekesnő veszélyben van a férfi mellett. Most az énekesnő édesapja a TikTokon tálalt ki, hogy nagyobb a baj, mint sokan gondolnák. 

Opitz Barbi édesapja a neten tálalt ki: életveszélyben lehet az énekesnő

Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolata tökéletesnek tűnt, korábban rengetegen gratuláltak a sonkádi énekesnőnek, hogy végre rátalált a szerelem. Nagyon úgy tűnik, hogy a párkapcsolat csak az Instagramon tűnt tökéletesnek, a hétköznapokban viszont nem éppen működik zökkenőmentesen.

Korábban minden arról szólt, hogy Opitz Barbit elrabolta párja. Az énekesnő és szerelme akkor is, és a napokban is cáfolták, hogy ilyen történt volna. Az X-faktor nyertese azt nyilatkozta, csak elaludt, a telefonja pedig nem volt nála - erőszakról szó sem volt. 

Most újabb szereplő tűnt fel a történetben, méghozzá Opitz Barbi édesapja, aki a TikTokon közzétett videójában hajmeresztő dolgokat állít, melyek megmutatják, hogy talán nagyobb a baj, mint azt gondolnánk. 

@user94430363559335
♬ eredeti hang - Thomas

Szerinte nem csupán emberrablás történt

Az édesapa szerint ugyanis, azon a bizonyos napon Opitz Barbit nemcsak elrabolta, de durván bántalmazta is párja. Mi több, összetörte 700 ezer forintos telefonját, és a család bejárati ajtóját is tönkretette, amit azóta sem fizetett ki. 

Az énekesnő apja annak is hangot adott, hogy retteg tőle, hogy lányát egy nap megöli a párja, szerinte egyáltalán nincs mellette biztonságban. A férfi maga sem érti, miért van még mellette az X-faktor győztese, akinek attól tart, ez a rossz döntése akár az életébe is kerülhet.