Ördög Nóra férje, Nánási Pál ismét egy gyönyörű pózban és pillanatban örökítette meg feleségét.

Mindenkit meglepett Ördög Nóra

Igazi bókcunamira ébredt péntek reggel Ördög Nóra, akiről a férje tett ki egy a reggeli napsugarakban készült fotót. Ugyan kissé hiányos a műsorvezető öltözete, ám ez egyáltalán nem tette közönségessé a képet, a kommentelők szerint rendkívül ízlésesen pózol a TV2 vezető arca.

Vannak, akik azt írták kommentben, hogy szerintük Ördög Nóra Magyarország legszebb nője, mások pedig Nánási Pál munkáját dicsérik. Rengetegen irigykednek rá a követőik közül is, hogy egy ilyen nő mellett ébredhet minden nap.

Nem kritizálják, imádják Ördög Nórát

Akadtak azonban olyanok is, akik azt csodálják, hogy pont Nánási Pál közelében volt egy gép, amellyel megörökítette ezt a spontánnak beállított pillanatot. Pedig sokak szerint ebben nincs semmi meglepő, hiszen ma, az okostelefonok világában természetes, hogy kéznél van egy ilyen eszköz.

Meglepő, de egyelőre azt sem kritizálta senki, hogy Ördög Nóra testét alig takarja valami, és szinte meztelenül pózol a hajnali napsugarak között. Pedig ilyenkorra már jócskán beindul a kommentkommandó, úgyhogy Nánási Pál fotója egyértelműen tarolt.