Fogadjunk, hogy mindig is kíváncsi voltál rá, mennyit kereshet egy nemzetközileg is elismert modell! Nos, végre itt a válasz, ugyanis kiderült, Palvin Barbara mekkora vagyonra tett szert az elmúlt években.

Brutális vagyont gyűjtött össze Palvin Barbara

A Green Energy Analysis összeállítása szerint Palvin Barbi vagyona 2022 végén kb. 6 millió dollár volt, ami nagyjából 2,2 milliárd forintot jelent. Havonta pedig a becslések szerint nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 15 millió forintot keres. Hihetetlen, igaz? 

Pedig ha belegondolsz, Barbi 2006 óta modellkedik, és a világ leghíresebb divatházaival és magazinjaival dolgozott már együtt. Illetve jelenleg is több együttműködése van világhírű márkákkal!

Dylan Sprous-szal duplázott

Amióta pedig férjhez ment, Dylannel közös vagyona a duplájára nőtt! A CelebrityNetWorth szerint ugyanis a színész nettó vagyona 5 millió dollárra rúg. Dylan 1993 óta színészkedik, illetve saját mézsör-készítő cége van, aminek nem csak tulajdonosa, de kreatív igazgatója is.

És ne feledkezzünk meg az ingatlanjaikról sem! Ott van például Los Angelesben egy 1,8 millió dollárt (kb. 640 millió forint) érő házuk, illetve a közös 56 hektáros birtokuk Kalifornia északi részén, ami átszámolva olyan 180 millió forintot érhet. 

Via