2021-ben volt Paris Hilton esküvője, ami mondhatni az év eseményének számított. Elképesztő fotók jelentek meg, a rajongók imádták a celeb káprázatos ruháit. Most viszont elárult egy hatalmas titkot, és felfedte, hogy hány menyasszonyi ruhája volt. 

Paris Hilton 45 menyasszonyi ruha közül választhatott

A celeb egy csodás Oscar de la Renta ruhában ment férjhez, ami azóta sok menyasszony számára adott inspirációt. A csipkés darab igazi klasszikus, elegánsabbat keresve sem lehetne találni. De nem sokkal később le is cserélte, egy szexibb darabra, amit egy újabb ruha követett. Volt miből választania, mivel nagyon sok ruhát készítettek neki. 

Valójában hat ruhát viseltem az esküvőm napján, és ez azért volt, mert szó szerint 45 volt belőle

– sokkolta a rajongókat. 

Paris elárulta, hogy megpróbált a 45 ruhából minél többet viselni a nagy napon, hiszen mindegyik annyira csodás volt. Végül összesen 6 darabot sikerült felvennie. Megosztotta azt is, hogy nagyon sok tervező felkereste, mivel szerettek volna ruhát tervezni neki. 

A stylistomat a világ minden tájáról hívták tervezők, és mindenki annyira izgatott volt, hogy részese lehet ennek az esküvőnek, hogy mindannyian elkészítették ezeket a hihetetlen egyedi ruhákat, amelyek annyira gyönyörűek voltak

– mesélte lelkesen. Elárulta, hogy nagyra értékelte a tervezőket, de már az elején tudta, hogy Oscar de la Renta ruhában szeretne férjhez menni. Határozott elképzelése volt, szerette volna, ha olyat viselni, mint Grace Kelly legendás esküvői ruhája. 


Via