Bizarr történettel állt elő az egyik TikTokker, mivel egy videóban elárulta, hogy ő valójában egy profi koszorúslány. Abból él, hogy pénzért részt vesz az esküvőkön, és a menyasszony barátnőjének adja ki magát. 

Így lett profi koszorúslány

Jen Glantz a TikTokon vált népszerűvé a videójával, amiben elárulta, hogy ő valójában egy hivatásos koszorúslány. Szerinte ő az első a világon, legalábbis másról még nem hallott, aki hasonló szolgáltatásokat nyújtana, mint ő. 

Amikor a húszas éveim elején jártam, minden barátom megházasodott – mindig én voltam a koszorúslány

– kezdi a történetét. Később még több esküvőre hívták meg, és elkezdték olyan lagzikra is elhívni, ahol annyira nem ismerte a párt. Egyre jobban elterjedt a híre, és úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen lenne ebből élni. 

Kitalálta, hogy online ad fel hirdetést, de arra nem számított, hogy özönleni fognak az e-mailek. Jen azt is elárulta, hogy valójában az a munkája, hogy eljátssza, ő a menyasszony legjobb barátnője, miközben mindenben megpróbál segíteni a nagy napon. Előfordul, hogy annyira jól sikerül a dolog, hogy még a vőlegény sem sejt semmit

Nem olyan elbűvölő, mint azt az emberek gondolják. Sok verejtékkel, könnyekkel és vérrel jár.

A lány elmesélte, hogy komolyan veszi az esküvőket, nem szokott alkoholt fogyasztani, hiszen ő ilyenkor mindig dolgozik. Józan marad, hiszen sosem tudni, hogy mikor lesz szüksége rá a menyasszonynak. 


Via