Egy esküvő megszervezése igazán embertpróbáló feladat, a menyasszonynak és a vőlegénynek számtalan dolgora kell odafigyelnie, de mielőtt azt hinnéd, hogy a koszorúslányok élete fenékig tejfel, jobb, ha tudod, hogy bizony nekik is bőven szembe kell nézni néhány akadállyal, amíg el nem jön a nagy nap. Sőt, koszorúslányok tucatjai számolnak be róla különöböző internetes fórumokon, hogy a menyasszony, aki feltehetően a barátnőjük (egyesek esetében csak volt) konkrétan teljesen megváltozott a szervezés ideje alatt, és szó szerint a lehető legrosszabb énje mutatkozott meg. Persze ilyenkor hatalmas a nyomás, mindenki azt szeretné, hogy az esküvője tökéletes legyen, de azért lássuk be: sárkányba sem kell átmenni. Na, most azért hoztunk pár rémtörténetet koszorúslányoktól. 😀 Szóval, ha mondjuk te is a menyegzedőre készülj, akkor olvasd el, ilyennek nem kellene lenned. 😀

Megkért, hogy fessem be a hajam 

Egy csalódott koszorúslány a Redditen osztotta meg a sztoriját, melynek tanúsága szerint a menyasszony arra próbálta meg rákényszerítani, hogy fesse be a haját az esküvő napjára. 

Ő is szőke meg én is. Na, ő azt akarta, hogy a nagy napon csak ő legyen szőke, én meg festessem a hajam barnára, mivel a többi koszorúslány is barna. Erre közöltem, hogy inkább keressen másik koszorúslányt. 

Hasonló sztorink egyébként már nekünk is volt, a menyasszony ott azért erősködött a hajszínváltoztatás mellett, mert állítása szerint a koszorúslány frizurája nem passzolt volna az esküvői dekorhoz. 

Az érzéketlenség netovábbja 

Egy másik koszorúslány jelölt arról vallott, hogy korábban volt egy méhen kívüli terhessége, a barátnője, aki pedig éppen készült férjhez menni döbbenetes dolgot kért tőle. Arra próbálta meg rávenni a lányt, hogy csak másfél év múlva (felthetően az esküvő utáni időpontban) próbálkozznak az újabb babával, mert különben a koszorúslány kövér lenne a lagzin, a képeken pedig nem mutatna jól. 

Annyira megdöbbentem, hogy azonnal visszautasítottam a felkérést 

– árulta el a majdnem koszorúslány. 

Kilók kérdése 

Egy harmadik koszorúslány arról írt, hogy az apja és a mostohaanyja esküvője előtt megkérték, fogyjon le, mert egyébként rosszul fog kinézni a fotókon. Ő ezt nem tette meg, állítólag a mostohaanyja emiatt teljesen kiborult. Erre valaki válaszul leírta, hogy vele pont az ellenkezője történt, a barátnője lagzija előtt lefogyott, erre a csajszi teljesen kiakadt. 

Nagyon haragudott rám, ő akart egyedül sovány lenni, ezért vissza is vonta a felkérést. 

Azért meg kell hagyni, ezek elég durva sztorik, hiszen az ember lánya azt hinni, ha felkérnk koszorúslánynak, akkor a menyasszony úgy szeret, ahogy van, de úgy tűnik, sokaknál azért vannak feltételek. Neked van hasonló horrorsztorid? 😮

(via)