Bejárta az internetet az a videó, ami pár nappal ezelőtt készült Pink londoni koncertjén. Az énekesnő éppen a Just Like a Pill című dalát énekelte, amikor az egyik rajongója egy zacskót dobott fel a színpadra, amiben az édesanyja hamvai voltak. 

Pink megdöbbent a koncertjén 

A videón jól látszik, hogy az énekesnő épp énekli a dalt, amikor meglátja a zacskót, és felveszi a földről. Ezután próbálta megkeresni a rajongót, aki feldobta, miután megtalálta, megkérdezte, hogy milyen zacskót tart a kezében. 

Ez az anyukád? Nem tudom mit érzek ezzel kapcsolatban

– mondta, majd letette a hamvakat és folytatta a koncertet. Bár Pink befejezte a számot, az arcán látszott a döbbenet, hiszen erre azért még ő sem számított

A rajongók is nagyon megdöbbentek, az esetről készült videó pedig még több felháborodást eredményezett. Az egyik rajongó is leírta a véleményét az esetről, ő és a barátai nem messze álltak attól a nőtől, aki feldobta a hamvakat. 

Rendben, szóval a barátaim a hölgy közelében álltak, és hát a történet az, hogy az anyja nem tudott sokat szórakozni, mivel életében nagyon beteg volt, így ez a hölgy most elvitte a hamvait

– magyarázta az esetet.

Jól kezelte, mert határozottan mérges lennék, ha valaki átadná nekem az anyja hamvait

– írta az egyik rajongó. 

Ez egyszerűen őrület

– fejezte ki az érzéseit egy zavarodott rajongó a Twitteren. 

Ettől függetlenül a legtöbben felháborodtak, de kiemelték Pink nagyon jól kezelte az egész helyzetet. Higgadt volt, és bármennyire is sokkolta az eset, megpróbált nyugodtan kommunikálni és befejezni a koncertet. 


Via