Rácz Jenőt megvizsgálták az orvosok, miután kiütést kapott a vasárnapi Sztárboxban. 

A Sztárbox utolsó meccsén kapott ki Rácz Jenő

Rácz Jenő csúnya sérüléseket szerzett a vasárnapi Sztárboxban, amely miatt a kórházban kellett megvizsgálni, nem volt elég a helyszíni orvosi ellátás. 

Most jöttem ki nemrég a korházból. Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről. Az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké.

Már az elején érezte

Rácz Jenő azt is bevallotta, hogy már az első ütéseknél érezte, hogy ez a meccs most nem olyan eredménnyel zárul majd, mint a többi. 

A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment.

Nem hibáztatja az edzőjét

Rácz Jenő azt is elárulta, hogy mit gondol arról, hogy helyette az edzője hozta meg a döntést, hogy nem folytatja a versenyt.

Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert sz.rul boxoltam, Áron jobb is volt, stb... Viszont sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm bedobta azt a bizonyos törölközőt. Megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek! Ilyen sport a box, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta!

via