Rácz Jenő és Molnár Áron meccse rekordsebességgel ért véget, a Sztárbox döntőjének legrövidebb mérkőzése volt. A végeredmény mindenkit meglepett, hiszen egy nagyon szoros, kiegyenlített összecsapásra számítottak a nézők és a szakértők is.

Rácz Jenő elárulta, miért alakult így a Sztárbox döntője

A sztárséf az első két alkalommal mindent beleadott a ringben, Kabát Peti ellen kiütéssel győzött (akit végül mentő vitt el a helyszínről), Istenes Bencét pedig egyhangú pontozással sikerült legyűrnie.

Rácz Jenő úgy nyilatkozott, hogy mentálisan és fizikailag is elfáradt, a döntőre már nem maradtak tartalékai, ezért sikerült Molnár Áronnak már az első percben padlóra küldenie. Sőt, elmondása szerint már a meccs előtt érezte, hogy ez nem lesz meg!

Veszíteni nem a legjobb dolog a világon, de boldog vagyok. A saját csatáimat megvívtam, és beletettem százhúsz százalékot a felkészülésbe. A végére elfáradtam, ezen nincs mit szépíteni, eddig bírtam. Már a bemelegítés során éreztem, hogy nem vagyok olyan fókuszált. Az a hatalmas tűz, ami Istenes ellen bennem volt, sokat kivett belőlem

– mondta a sztárséf.

Via