Sok változás történt az elmúlt időszakban Radics Gigi életében, aki nem is olyan régen a Dancing with the Stars kapcsán mesélt arról, hogy miként viszonyul a szerelemhez. Korábban már elárulta, hogy egy új fejezet kezdődött az életében, ezt most egy nagyon szexis fotóval bizonyítja is. 

Radics Gigi fotóját imádják a rajongók

Az énekesnő nem is olyan régen szakított a kislánya édesapjával, így nehéz időszak áll mögötte. Sokáig nem nyilatkozott a magánéletéről, de a Dancing with the Stars egyik adásában elárult pár részletet.

Az énekesnő korábban már osztott meg magáról pár szexis fotót, akkor elárulta, hogy egy új fejezet veszi kezdetét az életében. Megírta, hogy hamarosan a weboldalát is frissíteni fogja, így nagy valószínűséggel több új projektje is lesz a jövőben. Most ebből a fotósorozatból posztolt egy nagyon szexis képet, mivel fehérneműben mutatta meg a csodás alakját

Radics Gigi csodásan néz ki, a rajongók pedig elárasztották a kommentszekciót, többek között Király Linda is írt. Nagyon sokan leírták, hogy mennyire elképesztően néz ki Gigi, és olyanok is voltak, akik csak tűz emojikat küldtek, ezzel is kifejezve, hogy nagyon szexi a fotó.