Ma reggel Radics Gigi megtörte a csendet, és elárulta, külön utakon folytatják gyermeke édesapjával.

Radics Gigi és szerelme sokat küzdöttek a kapcsolatért

Az énekesnő és a szobrászművész három éve találtak egymásra, és viszonylag hamar gyermeket is vállaltak. Úgy tűnt, hogy nincs kérdőjel egyikünkben sem azzal kapcsolatban, hogy együtt tervezik az életüket, ám mégis történhetett valami, ami mindent megváltoztatott.

Egy évvel ezelőtt jelentek meg az első hírek, pletykák arról, hogy az énekesnő és szerelme hullámvölgyeken mennek keresztül, és a szakítás szélén állnak. Akkor sem derült ki bővebb információ arról, hogy pontosan mi okozza az ellentéteket, ám az biztos volt, hogy valami nincs rendben.

További kételkedésre adott okot, hogy Radics Gigi és Áron állandóan kerülték az esküvő témát, és kitérő válaszokat adtak arra, miért nem mondják ki a boldogító igent. Most pedig kiderült, és Radics Gigi maga is elmondta, hogy esküvőre már biztosan nem kerül sor, hiszen szakítottak.

Radics Gigi maga mondta el a rossz hírt

Az énekesnő számára most az a legfontosabb, hogy közös gyermeküket a legnagyobb szeretetben és békében neveljék, és további részleteket nem szeretne elárulni a szakításról. A Facebook-oldalán egy hosszú posztban válaszolta meg a kérdéseket, ám ennél mélyebben a jövőben sem szeretne beszélni a magánéletéről.

Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem, magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amit szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem, tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja fél információkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót. Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni. Szeretném kérni a sajtó munkatársait, hogy ne keressenek minket ezzel a témával kapcsolatban, mert semmilyen más információval nem tudunk és nem is szeretnénk szolgálni, csak amit itt leírtam. 
Köszönöm szépen a megértést.